Autoservice Nijlan

APK

Maak direct een afspraak met Autoservice Nijlan

Vanaf € 19,95 is uw auto weer voor 1 of 2 jaar goedgekeurd
Bij de APK controleren we uw auto op verkeersveiligheid. Daarbij letten we op de conditie van de remmen, wielophanging, schokbrekers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast checken we of de uitstoot van uw auto aan de milieueisen voldoet. Daarvoor doen we bij dieselmotoren een roetmeting en bij benzinemotoren een viergasmeting. En dat alles voor uiterst vriendelijke tarieven.

Onze APK-beurt wordt ook door de RDW goedgekeurd
U betaalt bij ons een bijzonder lage prijs voor de APK. Daarbij gaan we zorgvuldig te werk en brengen we geen onnodige kosten in rekening. Want de keuringseisen zijn maar voor één uitleg vatbaar. De Rijksdienst van het Wegverkeer (RDW) ziet er bovendien op toe dat de keuring goed gebeurt door middel van steekproeven. Mocht er onverhoopt toch iets aan uw auto mankeren, dan nemen we altijd eerst contact met u op. Pas daarna voeren we desgewenst de benodigde reparaties uit.

APK benzine voor €19,95 en APK diesel voor €34,95
Rijdt uw auto op benzine? Dan kunt u hem bij ons al APK laten keuren voor €19,95. Heeft u een diesel? Dan kunt u voor € 34,95 bij ons terecht. Afmeld- en administratiekosten inbegrepen!

Maak meteen een afspraak voor een voordelige APK-keuring
Bel Autoservice Nijlan, op 058 - 288 79 88 of vul het online formulier in. 

Naam:
E-mail:
Kenteken:
Ik wil afspraak maken voor: APK
Telefoon:
Overige vragen en/of opmerkingen:


Maak nu een afspraak